Skip to content

Uden mad og drikke

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Ja, så duer helten ikke, og det er det samme med festen, uden den rigtige mad og lidt at drikke, så duer festen ikke. Så da vi skulle have en sommerfest i boligforeningen, skulle vi også have fundet et sted, hvor vi kunne få lidt mad.

Jeg er dog altid meget skeptisk, når det gælder catering, for der er virkelig meget langt mellem snapsene, og jeg har ikke selv oplevet, at catering har været mere end tåleligt.

En helt anden oplevelse

Derfor var jeg også en smule ængstelig, da jeg gik ned til festen, men det kunne jeg have sparet mig, for det firma ebuffet.dk, som havde leveret maden, ved virkelig, hvad det er, de laver. De havde ikke kun sørget for, at der var kommet mad frem, nej, de medarbejdere, som kom med det, havde sikret sig, at maden var varm, og de vidste en masse om råvarerene, og hvilke allergener der kunne være ved maden. Noget, jeg aldrig har oplevet før med et cateringfirma.

Maden vakte vild jubel hos alle gæsterne, og der var så mange, som roste dem, der var kommet med maden. Jeg selv var meget imponeret over, at de kun havde ting på menuen, som var i sæson. Det er ikke normalt for catering, men de var virkelig gået langt for at sikre, at vi fik det bedste, som de kunne præstere.

Smagene blomstrede

Tilbehøret til det smørmøre kød var holdt helt enkelt, og det passede perfekt til. Alt var frisk, duftede og smagte så fuglene sang.

De forskellige brød, som var til, var med en skøn skorpe og med en dejlig fast krumme, som passede helt perfekt til maden, så vi kunne ikke klage, og det hele fik vi til en pris, som ikke stod mål med kvaliteten, for skulle den havde gjort det, så ville maden have kostet seks gange så meget som minimum.