Skip to content

Solidt og fantasifuldt legetøj

Børn er som regel hårde ved deres ting. Det er på ingen måde noget, de gør med vilje, men ting går nu en gang i stykker med jævne mellemrum, når de leger og tumler rundt. Ikke noget, jeg tager så tungt, for det er bare ting, men det kan være hårdt får dem, når det sker. Desuden kan ødelagt legetøj potentielt være farligt, og det er den del, der bekymrer mig mest.

Legetøj, der holder

Her tænker jeg ikke kun til et enkelt barns brug og leg hen over nogle år, men legetøj, der holder til rigtig mange børns leg hen over generationer. Det findes fra mærket KREA, som er kendt for at lave de mest fantastiske ting i træ. De fleste af os kan faktisk genkende mange af deres ting fra vores egen barndom, men er du ikke så heldig, at dine forældre har gemt et lager til dine kommende børn, så er det heldigt, at det kan fås endnu.

Det var ikke lige det, mine forældre havde, men det var stadig det, mine børn skulle have. Jeg var på udkig efter en balancecykel til ham og en dukkevogn til hende. Begge dele fandt jeg på nettet, for jeg ville ikke vide, hvilken forretning jeg skulle gå i ellers.

Bestilling og levering

Begge dele kom på få dage, og der bliver leget løs. Og børn er heldigvis kreative, så hun bruger også cyklen og hans aktionfigurer sover i barnevognen. Lige som det skal være. Desuden kan det hele holde til alt det, de finder på, også når det bliver lidt voldsomt med legen.

Det passer mig perfekt, for KREA er legetøj, der er skabt til at blive brugt, og jeg ved med sikkerhed, at jeg kommer til at gemme det her, til når mine børn en dag selv får børn.