Skip to content

Smuk ind som ude

Jeg er begyndt at købe mine smukke sko med høje hæle i efteråret. På den årstid kommer de ikke udendørs, g jeg kan derfor bruge dem inde til alle de fester og arrangementer, som vinteren byder på. Det er rart, for sko bliver nussede af almindeligt brug, og den slags kan jeg ikke slæbe med ind i andres hjem – eller mit eget for den sags skyld. Det giver mig også en god grund til at købe et nyt par hvert eneste år som en gave til mig selv. Noget jeg synes er rigtig hyggeligt og rart, og jeg har vel altid brug for et par til.

Smukke, enkle og elegante

De skal dog altid være helt enkle, og så skal farven være mørk. På den måde er jeg sikker på, de kommer til at passe til alt. Både bukser, nederdele og kjoler, men mest af alt til al slags tøj og farver. Med neutrale sko, som mine nye favoritter fra tamaris sko, er det lettere at planlægge alt det, jeg ellers skal have på, og der er jo ingen grund til at gøre det besværligt for mig selv på nogen måde.

Desuden er det et mærke, der har en høj og god kvalitet, som også betyder noget for mig. Det er sko, jeg skal kunne gå rundt i lang tid af gangen, og det betyder endnu mere, når der også skal være en hæl på. Det synes jeg er mere smukt og feminint, og jeg er ikke så glad for de flade sko, som dem undgår jeg helst, hvis det er muligt.

Mit onlinekøb

Det er kun blevet lettere efter jeg har fundet et sted, der fører alle mine mærker. Det er bar at kigge ind, når efteråret nærmer sig eller generelt, hvis der lige er noget, jeg går og mangler i min hverdag. Jeg finder altid noget godt der.