Skip to content

Smuk farve og fantastisk smag

De fleste tedrikkere er nok mest til sort te. Det er her, der findes et stort udvalg alle steder, og hvor teen fås med forskellige nuancer, smage, styrker og med tilsat frugt. Sort te er bestemt lækkert, men kan jeg selv vælge, så er det den grønne variant, jeg foretrækker, fordi den har en frisk smag og farve.

Te skal være i en god kvalitet

Jeg kan rigtig godt lide te. Om morgenen starter jeg med en kop te i stedet for kaffe. Det har jeg gjort i mange år, og nu er det blevet til en vane, som jeg ikke vil være foruden. Ikke at jeg takker nej til kaffe, det skal bare være senere på dagen for mit vedkommende. Hvor jeg i øvrigt lige så gerne tager en kop te til, hvis der er mulighed for det.

Jeg har derfor også prøvet rigtig mange forskellige slags grøn te, for det gælder om at finde lige den, der er bedst. Jeg har nu to favoritter, den ene er til min morgente, og den anden er en, jeg drikker senere på dagen, hvis jeg skal have mere te.

Begge har jeg fundet hos https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/, hvor jeg får kvalitet for mine penge. Den del betyder nemlig rigtig meget. At jeg hver gang, hvor jeg bestiller en ny portion, får noget, der er lige så godt som den sidste bestilling.

Prøv en god kop te

Hvis du godt kan lide te, men ikke har prøvet andet end det, du har fået fra dit lokale supermarked, så skulle du tage og kigge ind på denne hjemmeside. For det første er det ikke meget dyrere end det, du finder andre steder. For det andet er kvaliteten og derfor også smagen bare så meget bedre.

Det er det hele værd, og når du først har fået en god kop te, så vil du aldrig igen drikke andet.