Skip to content

Skål i eget bryg

Jeg ar altid sat pris på de spisesteder, der har øl fra de små bryghuse eller endnu bedre, dem, der brygger deres eget til huset. Der er noget særligt over øl i det små, hvor smagen kan fremelskes på en helt anden måde. Det er det, der har givet mig lysten til at prøve det selv. I en lidt mindre målestok, men stadig at lave mit eget derhjemme.

Det kræver ikke så meget, som du nok tror

Med det rette brygudstyr og ingredienser, så er du faktisk i gang. Jeg har udstyr, der sikrer de rette temperaturer, og de er nemt at følge vejledningerne, så der ikke er noget, der går galt undervejs. Med en færdig pakke med de rette ingredienser og i de rette mængder, så er det en af de der “bare tilsæt vand” opskrifter, men med et meget bedre resultat.

Jeg får det sikkert til at lyde meget let, men det er fordi, det er meget let. Resultatet smager til gengæld meget professionelt og kan kun anbefales til alle. Og så blev jeg min egen brygmester. Næsten som i et eventyr.

Prøv det selv

Jeg håber andre får øjnene op for denne hobby. Hvis du føler dig fristet, så har jeg nemlig også gode råd til dig, som jeg selv fulgte. Der er et rigtig godt sted at købe alt udstyret og ingredienserne. Der kan du også finde guides til, hvordan du gør det hele. Punkt for punkt, som hjælper alle os novicer godt i gang.

Men det er råd og guides, jeg stadig følger, for så er jeg helt sikker på, at resultatet bliver helt perfekt hver eneste gang. Det er nemt at følge det hele, lige meget hvilken type af øl, du gerne vil have. Som du i øvrigt får omkring 25 liter af med det her anlæg.