Skip to content

Så bliver det ikke bedre

Vi har i mange år rejst verden rundt, og der har været mange gode oplevelser og mange skønne ferier, men det er intet sammenlignet med den ferie, som vi kom hjem fra for et par måneder siden. Vi havde forsøgt at finde en type ferie, som vi endnu ikke havde prøvet, og det fandt vi bestemt. Vi fandt nemlig en bondegårdsferie med Italiens stil og elegance.

Bo privat

Vi skulle denne sommer bo og leve privat på en af de mange maleriske gårde i Toscana, og vi havde glædet os til https://www.localliving.dk/agriturismo-i-italien/, lige siden vi havde booket ferien.

Vi blev fra det sekund, vi ankom til gården, behandlet som var vi en del af familien, og der var en fantastisk stemning på den gamle gård, hvor der blev produceret oste, og der blev også produceret tørrede skinker og pølser samt olivenolie i mindre målestok. Alt sammen noget, som blev produceret med en respekt for råvarer, som vi ikke ser meget til i dag her oppe nordpå.

Der er roligt

Ferien foregik i et tempo, som gav en fornemmelse af, at tiden havde stået stille, for man kan ikke forcere produktionen af pølser, skinker med mere. Det tager den tid, det tager, og så kan man jo hygge med venner, lave mad, drikke god vin og fortælle gæsterne om livet på en toscansk gård, som har været i familiens eje i over 6 generationer.

De gamle bygninger fortalte deres egen historie, og hverdagens stress og jag forsvandt som dug for solen, mens vi nød, at vi som ved et trylleslag havde udvidet vores familie med 20 toscanske bønder, for ja familien og dem, som arbejdede der, gik hurtigt fra at være værtsfamilie til at være venner, og vi skal med sikkerhed tilbage, for en sådan ferie er virkelig med til at sikre, du får genopladet dine batterier.