Skip to content

Pynt op til jul med masser af lys

December måned er godt i gang, hvilket betyder, at der skal pyntes op med julepynt og lys, så julestemningen kan få lov til at brede sig godt og grundigt rundt om i landet. Der er ikke noget mere hyggeligt end at se alle de lys, der er tændt i folks hjem og haver i juletiden. Det skaber glæde og hygge, som ikke kan fremkaldes på nogen anden måde. Læs med her og find inspiration til, hvordan du pynter op med masser af lys i juletiden.

Udendørs

Til glæde for både dig og dem, der kører forbi, bør du pynte have og huse med lys i juletiden. Der er et utal af muligheder, når det kommer til udendørs belysning. Du kan blandt andet købe lyskæder, som du kan placere, som du vil. Du kan også købe lyskæder, der i forvejen er formet som noget. Nogle lys kan fås med farve, imens andre blot er hvide som på almindeligvis. Du kan find sirius julelyskæder lige her, som du kan hænge på det udendørs juletræ, tagrenden, hegnet eller noget helt fjerde.

Indendørs

Også indendørs kan du pynte op med masser af lys. Du kan både pynte med lyskæder, men du kan også finde stearinlysene frem. Sæt dem blandt andet i vinduerne, så de lyser ud i mørket. Stearinlys skaber også en helt særlig form for hygge i hjemmet, som man ikke kan få fra almindelige pærer eller lignende.

Juletræet må ikke glemmes

Sidst men ikke mindst må du ikke glemme at pynte juletræet med lys. I løbet af december måned er det helt fint at benytte elektroniske lys, men når det bliver juleaften, skal disse skiftes ud med levende lys. Levende lys er nemlig en vigtig del af stemningen, som er dominerende juleaften. Selvfølgelig er det helt op til dig, om du vil have levende lys på eller ej. Det vigtigste er bare, at der er lys på.