Skip to content

Personlig vægkunst med foto på lærred

SUMOpix producerer bl.a. lyddæmpende billeder og er især kendt for at printe lærredsbilleder. Dette er en god måde at sætte sit eget præg på indretning i hjemmet og den vægkunst, man ønsker at have i sit hjem. Vil man gøre indretningen personlig, og lade den afspejle den familie og det liv der bliver levet inden for husets vægge, kan et foto printet på lærred være en god og anderledes mulighed. SUMOpix foreviger dine bedste, mest betydningsfulde øjeblikke, og gør det muligt for dig at kigge tilbage på fantastiske minder. Du kan vælge at få billedet trykt på ét enkelt lærred, men hos SUMOpix kan du ligeledes bestille billedet som flere små, opdelte billeder, som til sammen viser billedet i dets oprindelige form, blot som f.eks. seks små billeder. Dette er en sjov og unik detalje, der helt sikkert vil pynte på en ellers tom væg.

Hos SUMOpix printer vi dit foto på lærred i topkvalitet. Umiddelbart efter at du har uploadet dit ønskede billede til vores hjemmeside, bliver det tjekket af vores grafikere. Dette er for at billedet i sidste ende bliver lige så flot og tydeligt, som du regner med.

Hvad enten du har et specielt minde fra en familieferie, du ønsker at pynte dit hjem med, eller et stemningsbillede fra naturen, hjælper vi hos SUMOpix dig med at bringe værket til live. Alt du skal gøre, er at uploade billedet til vores hjemmeside. Herefter kan du selv indtaste den højde og bredde, billedet skal printes i. Du kan samtidig se et eksempel på hvordan billedet ender med at se ud. Udover størrelsen på billedet, kan du vælge at tilføje en ramme på billedet, for at give det lidt ekstra kant. Du kan også vælge om lærredet skal tilføjes en coating, således at det bliver muligt at rengøre det forsigtigt med en fugtig klud.

Fotos på et lærred tager ca. 3-5 hverdage at nå fra vores produktion i Århus til din hoveddør.