Skip to content

Herreure for enhver smag

En mands ur kan virkelig gøre meget for helhedsindtrykket af hans outfit. Et ur i et smart design kan på bedste vis runde et look af eller lige give det et ekstra stilmæssigt nøk opad. Et vildt ur kan pifte et lidt småkedeligt outfit op, mens et kikset ur bare skal blive liggende i skuffen, da det næsten kan ødelægge et stilmæssigt udtryk fuldstændigt. Et eksklusivt ur kan virkelig sætte prikken over i’et til særlige lejligheder og gøre helhedsindtrykket langt mere luksuriøst. En mands valg af ur siger meget om ham som person. Det er her mænd virkelig har mulighed for at udtrykke sig på den ene eller den anden måde hvadenten de vil skeje ud eller udstråle mådehold. 

Designure.dk er en dansk hjemmeside som forhandler et stort udvalg af lækre herreure. Næsten alle de mest populære mærker er at finde på siden, og du vil med garanti kunne finde dit drømmeur her. Designure.dk har forhandlet ure i Danmark siden 2007 og idag er de en af de mest anerkendte online forhandlere af ure i landet. 

Er du på udkig efter et vildt ur, som kan pifte sagerne lidt op, så kan du med fordel kigge lidt på urene fra Festina, som kommer i mange forskellige kraftige farver, som kan sætte lidt kontrast på udtrykket i ethvert outfit. Mærket HYGGE har også produceret nogle højst usædvanlige men svedige ure, som kan få folk til at kigge efter dit håndled en ekstra gang. 

Er du på udkig efter et lidt mere afdæmpet og stilrent ur, så er Daniel Wellington selvfølgelig et oplagt valg. De klassiske og minimalistiske ure fra Wellington er afdæmpede i farverne og har en snert af retro over sig. De er super anvendelige i de fleste garderober, og så forhandles de til meget overkommelige priser. Hugo Boss leverer også mange gode bud på et lækkert hverdagsur i linjen Black. Er du til et ur med et sporty look kan du se på Hugo Boss Orange. 

Skal du have fat i et ur med lidt mere bling, så kan det anbefales at tage et kig på urene fra Michael Kors, som er udført med mange fede detaljer og i prangende materialer. 

Alle ovenfor nævnte mærker forhandles hos http://www.designerure.dk/shop/herreure-56s1.html til nogle af de bedste priser på markedet. Hvis du køber et ur her får du desuden gratis fragt på din ordre uanset beløbets størrelse. Hvis uret ikke lige er dig alligevel tilbyder designure.dk dig 31 dages returret.