Skip to content

Helt frem til natmaden

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

At holde bryllup kræver mere end bare en dato og det perfekte tøj. Der er en stor fest med god mad, der skal være styr på. Der skal tænkes over bordkort, der skal være plads til taler, tid til fotografering, sange og alt det andet. Det er ikke nemt, og det skal helst være en dag, der vil blive husket for en masse gode oplevelser. Slip stressen og lad andre tage sig af maden og omgivelserne. Der er rigeligt andet at tænke på lige den dag.

God mad fra velkomst til godnat

Kagen skal spises inden midnat, men mange har også en masse andre idéer om maden. Det skal være noget rigtig lækkert, som brudeparret kan lide, men som også falder i andres smag. Og så skal det være noget ekstraordinært. Det er et bryllup, så der må gerne skrues op for det hele. Er det et bryllup i Århus, så er der stedet at holde det. Hvor brudeparret er i fokus og maden ligeså. Den perfekte menu i de perfekte omgivelser er nemlig det, der sikrer en mindeværdig dag og aften.

Selv natmaden er der styr på. Efter en lang fest er det en tradition, at der skal sluttes af med et eller andet. Det er også en god måde at fortælle gæsterne på, at festen er ved at slutte. Et brudepar skal have lov til at trække sig tilbage og nyde deres nat sammen og deres honeymoon. Det hører sig til listen over traditioner, og det må gerne være lidt gammeldags, når vi snakker bryllup.

Reception, fest og middag

Om det er det ene, det andet eller det hele, så er det lettest med en god base, der sørger for det praktiske. Der er ingen forkert måde at holde bryllup på, det er bare rarest med det bedste sted til den bedste fest.