Skip to content

Frugt er den perfekte pause

Alle har brug for pauser på arbejdet. Det giver fornyet energi og gør alle mere effektive hele arbejdsdagen. Det er samtidig hos os op til den enkelte medarbejder, hvornår der er brug for en pause. Som arbejdsgivere prøver vi at sørge for, at pausen bliver både god og sund. For os har vi gjort det ved at få levering af frugt to gange om ugen. Noget de ansatte kalder den største succes længe.

Rigtig gode pauser for alle

Det virker så meget bedre, end vi havde forestillet os muligt. Pauserne bliver holdt helt fornuftigt, men nu med et æble i hånden. Mange holder en kort pause sammen, og det har givet et meget bedres sammenhold mellem de ansatte. Af alle tænkelige personalegoder er det her det bedste, vi har fundet på.

Vi startede godt nok med en prøveordning i 14 dage for at finde ud af, om det var noget for os. Det behøvede vi slet ikke så længe til at finde ud af, for allerede efter den første uge vidste alle, at frugt var en god løsning.

Dygtig leverandør

Det hele ville ikke være muligt, hvis ikke vores leverandør af frugt var så dygtig. Der bliver leveret punktligt hver eneste gang, og det kan vi ikke sætte en finger på. Samtidig er kvaliteten helt perfekt, og det er også hver eneste gang. Der er stadig perler på frugten, når den ankommer, og fordi det altid er til tiden, så ved vi altid, hvornår der bliver holdt pause om formiddagen.

For mig er det bare rart at kunne tage et stykke frugt, når jeg har lyst. Normalt gemmer jeg mit til efter frokosten. Det er min daglige dessert, og det gør rigtig meget for mig. For andre, der møder tidligere, end jeg gør, så er det vigtigt med frugt om formiddagen, inden der er frokost.