Skip to content

Find hjælp til VVS og indretning det rette sted

Der er mange steder at starte, hvis man søger lidt hjælp til hus og hjem. Faktisk så er der så mange steder og områder, at det kan være svært helt at gennemskue, hvor man skal starte. Man kunne vælge at gå i butik eller byggemarked, man kan spørge rundt i sit netværk – men man kan også starte online og finde hjælp fra andre der. Der findes nemlig masser af inputs, idéer, råd og forslag til alt mellem himmel og jord. Hvordan sætter jeg prikken over i’et på badeværelset? Hvad er moderne, hvis jeg skal renovere mit badeværelse? Eller måske, hvilke toilet er bedst at vælge?

 

Hvis du går rundt med mange af disse typer spørgsmål, så er du muligvis kommet til det rette sted. Her drager vi nemlig på erfaringer fra denne blog, http://vvsogindretning.dk, som giver alverdens inspiration til hjemmet – stort set uanset hvad det handler om. Så besøg bloggen, eller læs med herunder for at få to tips til at sætte prikken over i’et på netop badeværelset.

 

Først tip: Benyt flot tekstil og finesse

Der er faktisk en del indretningsmuligheder på de fleste badeværelset – også selvom det kan være domineret af toilet, vask, skabe og brusekabine. Men fordi vi bruger så meget tid i det relativt lille rum, så dækker det også over rigtig mange funktioner. Det er rummet, vi besøger, så snart vi står op – inden vi går i seng, og eller når der skal trædes af på naturens vegne.

 

Netop fordi man vasker hænder, børster tænder, bader og smukkeserer sig på badeværelset, så er der mange nips-ting, man kan benytte til at sætte prikken over i’et. Et råd kunne være at forene de mange tekstiler, som eksempelvis håndklæder, badehåndklæder og badeforhænget, således at det matcher og skaber en god fornemmelse. Undervurder ligeledes ikke den fornemmelse, som alt fra opbevaring til tandkrus giver.

 

Andet tip: Udskiftning af VVS er hurtigt og giver et godt resultat

Det kan lyde ganske uoverskueligt at skulle skifte toilet, brusekabine eller vask ud. Men sandheden er bare, at det i rigtig mange hjem er de ting, som trækker den gode fornemmelse ned. Der skal ikke mere til end et dryppende brusehoved, et toilet med brune kanter eller en forkalket håndvask, før det lækre og lidt selv-forkælende element, som et badeværelse hjertens gerne må have, forsvinder. Og faktisk er det ikke svært at skifte de enkle dele ud. Du kan selv købe nyt bruseudstyr, nyt toilet eller ny vask og relativt billigt få en professionel til at udskifte fra gammelt til nyt.