Skip to content

Find dig selv på ferien med e-bøger

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Nu er sommeren over os, og det er for mange lig med rejser til fjerne nationer. For mig er det dog anderledes. Jeg har valgt at trække stikket fuldstændig og bruge to uger på at genfinde min energi og i det hele taget blive et bedre menneske. Det lyder måske overdrevent og ambitiøst, men det er ikke desto mindre det, der er mit mål med de næste to uger. Jeg har nemlig valgt at bruge min ferie i et sommerhus uden andet end en stak e-bøger inden for psykologi og selvrealisering, der klæder mig bedre på til at kunne tackle udfordringer i det daglige – store som små. 

Bedre til at håndtere stress og jag

Det er bestemt ikke kun for sjov, at jeg bruger min ferie i stilhed og væk fra hverdagens tumult. Det seneste år har været hektisk både på arbejds- og hjemmefronten, og det er derfor tiltrængt med et lille pusterum, hvor jeg kan ånde ud og genfinde mig selv. Min målsætning med disse to uger er at fordybe mig i de nyeste teorier inden for selvhjælp og -realisering, så jeg forhåbentlig bliver i stand til bedre at møde udfordringer med et åbent sind, der ikke lukker af, inden jeg overhovedet har forsøgt at løse dem. 

Jeg er af den klare overbevisning, at vi som mennesker udvikler os hele livet og aldrig bør stå stille, og her er e-bøger den perfekte løsning for mig, der ikke gider at slæbe en tung taske med fysiske bøger og i det hele taget troppe op på det gamle kommunebibliotek i løbet af dets ufleksible åbningstider. Hvis du ligesom mig ikke er bange for at lære og udvikle dig, og du gerne vil blive klogere på, hvad der rører sig inden for dette felt, kan du med fordel tjekke Politiken Books, hvor du finder et kæmpe udvalg af e-bøger.