Skip to content

Få lækker frugt til alle medarbejdere

Det lyder næsten som en drøm, men der er rigtig mange gode muligheder for at få leveret frisk frugt og det flere gange om ugen til din virksomhed. For os er det både en del af en sund profil for vores medarbejdere, fordi det er et godt alternativ til alt det usunde, men det er også et gode, vi alle kan nyde.

Det bliver leveret punkligt lige til døren

Ikke kun er det frugt, vi får, frisk og lækkert, det bliver også leveret hver mandag og onsdag på et aftalt tidspunkt. I vores tilfælde er det om formiddagen, så alle kan få frugt også inden frokost. Det passer godt til vores arbejdstilrettelæggelse.

Det er en ordning, der er en rygende succes hos alle medarbejdere. Jeg har ikke snakket med en eneste, der var utilfreds, så jeg ved, at vi ikke kun ramte plet med selve ordningen, men også med dem, der står for levering af frugt.

Vi kan også løbende sikre, at der er det, vi skal bruge. Er der meget ferie, så sikrer vi, at der ikke kommer for meget frugt, og udvider vi, så kommer der mere til, så der er til alle. Det hele går altid som en leg, for vores leverandør har fokus på god service.

Deres priser er samtidig rigtig gode

Oveni at der punkligt bliver leveret lækker frugt lige til vores hoveddør, så får vi det samtidig også leveret til meget rimelige priser. Det er fantastisk som virksomhed at kunne tilbyde alle medarbejderne noget frisk og lækkert hver eneste dag, samtidig med at vi ikke skal bekymre os om udgifter, der så samtidig løber løbsk.

Derfor er det for mig det perfekte personalegode, og der er faktisk ikke noget som helst negativt at sige om at få en frugtordning på arbejdet. Tværtimod er det noget, jeg vil anbefale alle at få.