Skip to content

En kuffert i den rette størrelse

Mormor har et sommerhus, som bruges flittigt. Vi holder alle på skift ferier og weekender deroppe, og nogle gange så holder mormor og børnene ferier der alene. Det er noget alle nyder, og det skaber et bånd mellem hende og børnene. Det er skønt at vide, at de har noget sjovt at se frem til i ferierne, og jeg er ikke i tvivl om, at det er her de gode barndomsminder bliver skabt.

De skal have det hele med

Som i de fleste andre sommerhuse, så er der fyldt med gamle brætspil, blade og bøger. Det er det, der er godt at have, hvis vejret mest er til at være indenfor og drikke varm kakao med flødeskum. Det børnene skal have med er derfor tøj, deres egen dyne og det legetøj, de ikke kan undvære. Tøjet og dynen kommer i en stor sportstaske, og legetøjet som regel i en pose ved siden af.

Men jeg syntes, børnene skulle have deres egen taske til legetøjet. Noget, som de selv kunne haveansvaret for både at pakke, men også at få med ud til bilen, når mormor kommer for at hente dem. Skal man have sin egen kuffert, så skal den også være til børn. En lille voksenkuffert er bare ikke det samme.

Jeg gik på jagt på nettet

Jeg havde besluttet, det ikke bare skulle være en med en tegneseriefigur på. Børn skifter holdning til, hvad der er sejt, så det skulle være noget helt andet, som de ville holde af i længere tid. Da jeg faldt over en trunki kuffert, var jeg ikke længere i tvivl. En solid kuffert i børnestørrelse med et fantastisk design. Der er alt fra mariehøns til zebraer, lige noget for alle børn.

Jeg kunne ikke stå for den lille bi og for mariehønen, så det blev de to og helt igennem fantastiske kufferter.