Skip to content

En gave til min kone

Det er utroligt, men min kone har faktisk holdt mig ud i 10 år nu, og hun fortjener et stor medalje. Men jeg er dog i tvivl om en medalje er nok, så derfor har jeg været på jagt efter det festina ur, som jeg ved, hun har ønsket sig i lang tid.

Smukt og feminint

Det ur, som hun gerne vil have, er et ur, som er med guldlænke og med en klassisk hvid urskive med en del swarowskikrystaller på. Et ur, som er lige så meget et smykke, som et ur.

Jeg havde ledt højt og lavt for at finde netop det ur, men der havde ikke rigtig været bid noget sted, så derfor blev jeg overlykkelig, da jeg så en reklame for festina ure og en hjemmeside, som viste netop det ur, som jeg havde været på jagt efter.

Jeg skyndte mig at hive min telefon frem og ganske rigtigt, så havde de netop det festina ur. Så snart jeg var hjemme, så listede jeg ind på samme hjemmeside igen og skyndte mig at bestille uret, for prisen var den helt rigtige, og jeg kunne læse på deres hjemmeside, at de havde de samme garantier og ægthedscertifikater, som jeg ville få i enhver anden forretning. Så var det kun leveringen, der skulle ske hurtigt, men det lovede de, så jeg krydsede fingre for, at de også holdt det, som de lovede.

Imponerende service

Jeg må sige, at de holder, hvad de lover, for allerede nogle få arbejdsdage senere, så fik jeg en besked om, at uret var afleveret og var klar til afhentning. Meget imponerende at de leverer så hurtigt og ikke går ned på nogle af de andre parametre. Det er med garanti sikkert, at jeg handler hos dem igen, og til alle, som vil høre på det, anbefaler jeg dem, for de har et stort udvalg, gode priser og er altid klar til hjælpe.