Skip to content

En bog uden at være en bog

Hvis der var nogen, som havde fortalt mig det, da jeg var yngre, så havde jeg troet, de havde slået hovedet og forlangt, at de blev hentet af den blå vogn. Men det er nu virkeligheden, og selv jeg er hoppet med på vognen, for jeg har fået en kindle. En elektronisk tabletlignende genstand, som jeg kan bruge til at sidde og læse på.

Mine søde børn

Det var mine børn, som foreslog, jeg skulle have sådan en, for de havde selv en hver, og de havde også givet deres børn en hver, som de brugte til at læse på. En sjov udvikling, men jeg gav mig til sidst, og ja jeg har bestemt ikke fortrudt det, for det er som at have et lille bibliotek ved hånden, og den er med et fantastisk abonnement, som jeg fik med, der har et stort udvalg af bøger i alle genrer. Hvilket er godt for en læsehest som jeg, der nyder bøger i alle genrer og gerne er i gang med mange bøger på en gang.

Den er nem at have med

Jeg har opdaget, at det også er rart, når jeg skal ud af døren. Jeg skal bare have mig kindle med, og så slipper jeg for at slæbe en eller flere bøger med i tasken. Min kindle fylder noget mindre end bøger, og så længe der er strøm på den, så kan jeg læse alt det, jeg har lyst til, og det er til en forbavsende lav pris set i forhold til alt det, jeg får.

Jeg har kigget rundt på markedet, og der er lige nu ikke nogen andre, som kan tilbyde mig noget, som er bedre, så jeg bliver, hvor jeg er, og så nyder jeg bare, at jeg kan fortsætte med at læse. Og en positiv ting mere er, at denne bog ikke samler støv, som de andre gør.