Skip to content

Døre, der sparer plads

Jeg har altid ment, at de døre, der er i vores hjem, er grimme og kedelige. Der har nok engang været nogle flotte, gammeldags fyldningsdøre, men de er over tid blevet erstattet af nogle ret kedelige af slagsen. Ikke at jeg vil have nye fyldningsdøre, jeg vil gerne have noget, der sparer lidt på pladsen. Det har vi nemlig ikke for meget af. Men vi har hygge og hjerterum, og det er den slags, der betyder noget.

Jeg fandt de døre, jeg gerne ville have

Jeg har derfor længe kigget på døre. Men der er ingen grund til at gå fra kedeligt til nyt – men også kedeligt. Det skal samtidig være praktiske døre, der passer til vores hjem, og døre, der har den kvalitet, jeg vil have. Så det har været lidt af en opgave. Men nu har jeg fundet de skydedøre, det skal være. De har den fordel, at de ikke fylder, så der er god plads til ting bag ved dørkarmen. Det gør også det hele mere luftigt, som jeg godt kan lide. Det gælder om at skabe plads, når der ikke er så meget af den slags, og lige der er skydedøre en fantastisk opfindelse.

De passer smukt ind til resten af huset

Desuden er det nemt at lukke en dør eller to af efter behov, uden det skæmmer. Det er en let og meget elegant løsning, der er som skabt til huset og de karme, vi har. Jeg er rigtig glad for, at vi ventede, indtil vi fandt præcis de døre, der passer perfekt. Hellere have levet lidt længere med det gamle og så rent faktisk få den perfekte løsning i enden. Det er jeg glad for, og jeg kan desuden kun anbefale skydedøre. Det er en pladsbesparende og meget smuk løsning, som jeg ikke bliver træt af at kigge på i min hverdag.