Skip to content

Det helt perfekte bryllup

Hvem drømmer ikke om det perfekte bryllup? Jeg gjorde, og det var lige den dag jeg fik. Helt fra kirken og ud til de lyse timer var det hele, som jeg kunne ønske mig. En fest, hvor der både var plads til mig som brud og min mand som gom. Perfekte omgivelser, perfekt mad og bare, som det skal være. Nemlig den bedste dag i mit liv.

Vi fik det hele serveret på et sølvfad

Som de fleste andre har jeg haft en masse ideer til alt fra maden til bordpynten, og jeg ville ikke have kunnet klare det hele uden hjælp udefra. Det var det, der gjorde, at vi ville holde det hele ude og lade professionelle sørge for at sikre, at vi fik alt det, vi gerne ville have. Der skal være plads til de spontane taler og den ekstra sang, der har en tendens til at dukke op, og det kræver rigtig meget af køkkenet.

Maden skal også være noget helt særligt. Den skal være unik og speciel, og den skal være noget, alle snakker om efterfølgende. Omgivelserne skal matche, ikke kun de pyntede borde, men også lokalerne. Alt det fik vi til vores bryllup i århus og mere til.

Alt er bare perfekt

Vi valgte byen mest fordi, det er her, vi selv bor. Men stedet fordi det er nemt at komme til og nemt at parkere. Dem, der havde brug for det, kunne nemt finde et sted i nærheden at overnatte oveni, og selv min onkel, der er kørestolsbruger, havde ingen problemer. Det er den slags praktiske ting, der skal være i orden. Det er den slags, der bare fungerer her.

Det gav mig ro, så jeg kunne slappe af og bare nyde dagen og aftenen. Det er egentlig det, der gør dagen helt perfekt. Jeg kunne nyde min egen fest.