Skip to content

Den skønne smag

Jeg har en veninde, der valgte at tage et studieår i Kina for at prøve noget helt nyt. Hun vendte hjem med Østens filosofi, te og meget andet godt. Det var frie radikaler, garvesyreindhold og te som medicin, og jeg må indrømme, at jeg ikke helt kunne følge med i alle hendes nye tanker og ideer. Det, jeg til gengæld kunne forholde mig til, det var, hvor lækker den te var. Jeg havde aldrig smagt te, der var så lækker som den, hun havde med hjem.

At finde en magen til

Jeg havde ikke troet, jeg ville blive så glad for te. Den var ikke bare lækker, den var fantastisk ud over alle grænser. Men der er lige lovlig langt til Kina efter en kop te, så vi besluttede os sammen for at prøve at finde en tilsvarende te herhjemme. Løsningen skulle vise sig at være et tehus. Der er gode importører af den gode te herhjemme også, men der er et sted, der virkelig skiller sig ud og har den samme passion som den, jeg har udviklet for god te.

Nu drikker jeg grøn te dagligt

Vi kom ind på https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/, hvor de havde et stort udvalg af te, og hvor de havde flere grønne, der mindede os om den, min veninde havde haft med hjem. Vi handler der begge nu, for så har vi både til os selv derhjemme, men også når hinanden er på besøg og til alle andre gæster, som selvfølgelig også skal have muligheden for at prøve denne te. Selv de mest forhærdede, der normalt ikke er til te, kan lide de grønne sorter fra denne hjemmeside, så der er stor ros fra vores side for at kende til te og kunne levere noget, der falder i så mange menneskers smag. Det er en passion, jeg i hvert fald sætter pris på.