Skip to content

At prøve noget nyt

Jeg har altid drukket meget te. Både grøn og sort te, for jeg kan rigtig godt lide smagen, og jeg foretrækker te over kaffe. Men det er også spændende at prøve noget nyt, og her har jeg fundet ud af, at der findes mange andre varme drikke fra hele verden, der minder om te, men ikke er det.

En helt ny verden, der har åbnet sig

Jeg var rigtig nysgerrig på at prøve nogle af de nye ting af. Måske ville der blandt dem være nye favoritter, som jeg kunne nyde til bestemte lejligheder. Især rooibos te tiltrak mig, fordi det ikke indeholder koffein. At have en god aftendrik ville være en rigtig god idé, ikke kun for mig, men for os alle.

Nattesøvnen skal jo passes, og det har været svært at finde noget, der er egnet til at blive drukket om aftenen, og som samtidig smager mig. Jeg besluttede mig til at prøve denne drik fra Sydafrika. Jeg var meget spændt på den, og at få serveret en varm drik, der er heæt rubinrød, det var noget nyt for mig.

Sød og lækker aftendrik

Jeg bestilte rooibos te det samme sted, jeg bestiller alt andet te. Jeg ved, at deres kvalitet altid er den bedste, så skulle jeg opleve en go udgave af det nye, så er det her stedet.

Jeg blev virkelig overrasket over rooibos. Det smager helt fantastisk godt. Det er på ingen måde som te, men det gør ingenting. Smagen er helt sin egen, og det er en smag, der passer rigtig godt om aftenen. Den kan jeg sagtens se mig selv drikke mere af, og så er det jo godt, jeg ved, hvor jeg kan få det henne.

Desuden er der noget sjovt over at servere en rød te for sine gæster. Det er ikke lige det, de forventer.