Skip to content

Alternativ til lønforhøjelser? Prøv en frugtordning

Det er det samme hvert år. Mine kolleger forlanger mere i løn, og selvom de i den grad fortjener det for alt deres hårde arbejde, er økonomien bare ikke altid til at give 5% over hele linjen. Selvom de fleste forventer mere i lønposen, er det sjældent, at arbejdsgiver og arbejdstager er enige om hvor meget. Heldigvis er der altid en række alternativer i værktøjskassen, som de fleste af mine kolleger også kigger sultent efter. En af dem er en frugtordning, som vi gennemførte sidste år, og det har været en stor succes blandt medarbejderne.

Personalegoder kan de fleste bruge

Selvom sidste år var godt rent økonomisk, var de fleste af mine kolleger faktisk mest opsat på at få udvidet de eksisterende ordninger med personalegoder og oprettet en række nye frem for et højere beløb på lønsedlen. Og her kunne ledelsen og personaleforeningen heldigvis forholdsvis hurtigt mødes. En række ordninger vedr. blandt andet kørselsgodtgørelse blev derfor forbedret, ligesom at mulighederne for at arbejde hjemmefra også er blevet mere fleksible.

Endvidere tog vi som nævnt det første spadestik til vores nye frugtordning, som senere er blevet udvidet af flere omgange. Vi kontaktede Frugtcompagniet.dk, der har specialiseret sig i at levere firmafrugt i høj kvalitet. Her fik vi et særdeles konkurrencedygtigt tilbud på daglige leverancer af frisk frugt, som var svært at sige nej til. Der blev indgået en aftale, og den dag i dag har vi endnu ikke kigget os tilbage. Vi har været tilfredse med både punktligheden og den lækre frugt, der hver eneste dag står klar til vores forskellige afdelinger. 

Er I også på udkig efter firmafrugt, kan vi på alle måder anbefale Frugtcompagniet.dk som leverandør. Alle aftaler bliver overholdt, udvalget er stort, og fleksibiliteten er i højsædet. Vi har ikke en finger at sætte på deres kompetencer, kvalitet og produkt.